Podotherapie voor kinderen

Uw kind klaagt over vermoeidheid in zijn of haar voeten, heeft pijn tijdens het lopen of struikelt regelmatig. Uw podotherapeut weet raad. Harold Arts Podotherapie is een erkend specialist op het gebied van kindervoeten en behandelt deze klachten.

De kindervoet en podotherapie

Het preventief screenen is belangrijk bij de ontwikkeling van de kindervoet. Het tijdig ontdekken van een foutieve stand en beweging in de voet, knie of heup kan vaak problemen voorkomen. Daarom zien wij kinderen graag frequent tussen het vierde en zesde levensjaar bij ons in de praktijk. Met behulp van geavanceerde meetapparatuur worden er  3D afdrukken en footscan van de voeten gemaakt en kunnen wij uw kind door de jaren heen goed in de gaten houden. Kinderen in de groei zien wij graag half jaarlijks terug op controle.

“Fijne ongedwongen sfeer. Ook toegankelijk voor drukke kinderen. Kinderen worden serieus genomen tijdens het gesprek.”

De behandeling

Na het onderzoek maakt uw podotherapeut een behandelplan op maat en legt deze aan u voor. De behandeling bestaat uit een of meer van de volgende therapieën: schoenadvies, podotherapeutische zolen, oefentherapie, voorlichting en advies.

Over ons

Met een enthousiast team van zorgprofessionals leveren wij kwalitatieve voetzorg. We nemen de tijd voor u om alles goed uit te leggen en maken gebruik van de nieuwste technologie om uw klachten te behandelen. Luisterend oor. Harold Arts Podotherapie heeft meerdere disciplines in huis en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.