Inlegzolen op maat

Harold Arts Podotherapie produceert zelf deze correctiezolen op maat. Met moderne apparatuur, zoals een RS Footscan drukmeetplaat, wordt de drukverdeling op uw voet gemeten. Met een 3D  voetscan scannen we uw voeten digitaal in ons systeem. Waarna digitaal en erg nauwkeurig de zolen worden ontworpen en 3d vervaardigd. We produceren de correctie zolen ook  in eigen beheer bij ons. Zo hebben wij de kwaliteit van onze zolen volledig in eigen hand.

Gecertificeerde zolen voor werkschoenen

Voor werkschoenen maakt Harold Arts Podotherapie gecertificeerde zolen die voldoen aan de veiligheidsnormen voor werkschoenen.

Gebruik van de zolen

Wanneer u nieuwe zolen krijgt, moet uw lichaam hier meestal eerst aan wennen. Het is daarom belangrijk om het dragen van de zolen rustig aan op te bouwen. Ons advies is om de eerste dag met 1 tot 2 uur te beginnen, de tweede dag met 2 tot 3 uur, de derde dag met 3 tot 4 uur, enzovoorts. Na 2 weken moet u de zolen hele dagen kunnen dragen. Wanneer de zolen na 2 weken nog steeds pijnlijk zijn of dat ze juist pijnklachten veroorzaken, neem dan contact op met de praktijk voor verder advies.

“Veel tijd voor de patiënten. Goede uitleg en samenspraak.”

Over ons

Met een enthousiast team van zorgprofessionals leveren wij kwalitatieve voetzorg. We nemen de tijd voor u om alles goed uit te leggen en maken gebruik van de nieuwste technologie om uw klachten te behandelen. Luisterend oor. Harold Arts Podotherapie heeft meerdere disciplines in huis en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.