Onze missie

Het is onze missie om patiënten met voetklachten, klachten aan het bewegingsapparaat vanwege een afwijkende voetstand of klachten van voetverzorgende aard, te behandelen en indien mogelijk de klachten op te lossen. De basis van onze behandeling is tijd nemen voor de patiënt, zowel bij de podotherapie als de medische voetverzorging. We stellen de verwachtingen, de wensen van de patiënten altijd centraal.

Aandacht voor u

Wij behandelen uw klachten volgens de hoogste kwaliteitseisen en de nieuwste technologie. Dit doen wij met persoonlijke aandacht en een luisterend oor. We nemen de tijd voor onze patiënten, luisteren goed en leggen de diagnose en onze aanpak rustig uit. Daarnaast zijn we innovatief met kwalitatief hoogstaande apparatuur.

Doorverwijzing en vergoeding

Harold Arts Podotherapie is gestart in 1995 en met drie locaties de praktijk voor podotherapie voor Gennep, Heijen, Mook en omgeving. U kunt bij ons terecht na een verwijzing van de (huis)arts of op eigen initiatief. In beide situaties vergoedt uw zorgverzekeraar (gedeeltelijk) de kosten. Kijk voor meer informatie op de pagina vergoedingen.

Keurmerken & certificeringen

Harold Arts Podotherapie is lid van de beroepsvereniging voor Podotherapeuten NNvP en de landelijke brancheorganisatie voor de pedicure ProVoet. Daarnaast voldoet Harold Arts Podotherapie aan het Kwaliteitsregister Paramedici en dragen wij het kwaliteitskeurmerk ProCert voor pedicure. Tevens heeft Harold Arts Podotherapie het Praktijkkeurmerk Stichting Podotherapie Nederland. Dit betekent dat de praktijk aan alle richtlijnen en eisen van de zorgverzekeraars voldoet.

Medewerkersoverzicht

Sandra Mulders

Praktijk ondersteuning

Wendy kusters

podotherapie- assistent

Tom Bongers

Podotherapie – dry needling podotherapie – Podomanueeltherapie

Monique Arts

Eigenaar praktijk – Praktijk manager, dagelijks leiding praktijk en personeel. – Administratie – Medisch Pedicure – Oncologisch Voetzorg Verlener

Harold Arts

Eigenaar Praktijk – Podotherapie – Diabetes Podotherapie – Sport Podotherapie – Podomanueeltherapie – Zoolproductie

Petra Peters

Medisch pedicure